Inschrijving voor Minor Urban Leisure & Tourism Lab geopend.

Inschrijving voor Minor Urban Leisure & Tourism Lab geopend.

Wat hebben Sportbedrijf Rotterdam, Wereldhavendag Academy, Rabobank en Ahoy met elkaar gemeen? Ze willen allemaal toffe dingen op Zuid en werken daarom met het Urban Leisure & Tourism Lab om daaraan bij te dragen!

Kom ook impact maken. Tot 27 oktober kun je je nog inschrijven voor de Minor aan het Urban Leisure & Tourisme Lab. We bieden een interdisciplinaire minor van 30 EC in het oude ABN AMRO gebouw aan Zuidplein. Help je Rotterdam Zuid in beweging komen? Een goede buitenruimte draagt bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan het welzijn van wijken en bloeiende gemeenschappen. Rotterdam had altijd een sterke focus op auto’s, maar dat verandert langzaam.

Er komen steeds meer leefbare plekken met frisse lucht. Maar we hebben meer ideeën en betere concepten nodig, vooral op Rotterdam Zuid. De opdracht voor dit semester gaat over het creëren van mogelijkheden in de publieke ruimte die de bewoners van Zuid kan doen bewegen op een gezonde, leuke en speelse manier. Je wordt uitgenodigd om na te denken over programma’s voor parken en speelplekken op alle momenten van de dag – en nacht. Wat kun je bedenken rond de havens van Rotterdam?

Heb je vragen of wil je langskomen? Neem dan contact op met maaike.dejong@inholland.nl Meteen inschrijven? Volg deze link.

Studeer je in het domein creative business en ben je net te laat met aanmelden? Ga dan naar je examencommissie.

De video toont een van onze laatste projecten: de uitkomsten van het afstudeeronderzoek van Joris Sauerbier en de schetsen van kunstenares Naomi King voor het beschilderen van het oude ABN AMRO gebouw dat het Lab in huist.

15 oktober 2024